Terletak di Dusun Taeno, Desa Rumah Tiga, Ambon, Air Terjun Maspait memberikan nuansa yang sangat menyegarkan bagi siapapun yang berkunjung. Untuk menuju kesini, pengunjung diharuskan berkendara dengan motor atau mobil sejauh 7,8 km atau sekitar 16 menit dari pusat kota Ambon. Sesampainya di area parkir, pengunjung dapat berjalan menyusuri jalan setapak untuk dapat sampai ke tangga lalu kemudian turun ke area air terjunnya. Pemandangan indah berupa warna air terjun yang jernih serta suasana disekitarnya yang sangat segar menjadi daya tarik utama air terjun ini. Menarik, bukan? Tunggu apa lagi? Yuk main kesini!

Located in Taeno, Rumah Tiga, Ambon, Maspait Waterfall gives a very refreshing vibe to anyone who visits the place. To get here, visitors can go by motorcycle or car for 7.8 kms (approximately 16 minutes from city center). As you arrive at the parking lot, you need to continue the trip by foot so you will find the stairs. The stairs then will lead to the waterfall area. An astonishing view such as crystal clear water and beautiful colour gradation await for your arrival. In addition, a refreshing vibe that scattered around the area makes it even more attractive. It’s very interesting, right? So, what took you so long? Let’s have a picnic!